Segueix-nos a
Més informació
© 2022 Traumagrup. Tots els drets reservats

Columna vertebral

La discopatia és la patologia en la qual tot o part d’un disc de la columna vertebral es deshidrata, perd altura i es pot desplaçar a través d’un lligament debilitat originant una hèrnia discal continguda.

Els nostres tractaments per a la columna vertebral

Utilitzem tècniques pioneres juntament amb la tecnologia més avançada

 • Tractament percutani de la discopatia lumbar i l’hèrnia discal
  Tractament percutani de la discopatia lumbar i l’hèrnia discal

  Tractament percutani de la discopatia lumbar i l’hèrnia discal La discopatia és la patologia en la qual tot o part d’un disc de la columna vertebral es deshidrata, perd altura i es pot desplaçar a través d’un lligament debilitat originant una hèrnia discal continguda.

  Més informació

 • Dolor Lumbar
  Dolor Lumbar

  Dolor Lumbar El dolor lumbar és un dolor a la part baixa de l’esquena que pot irradiar cap a glutis i/o part superior de les cames. És la primera causa de visita al metge i una de les principals causes de baixa laboral als països industrialitzats.

  Més informació

 • Rizòlisi
  Rizòlisi

  Rizòlisi La rizòlisi té origen a les facetes articulars de la columna.Les facetes articulars són les articulacions posteriors del segment vertebral i tenen la funció d’estabilitzadors posteriors, la seva alteració pot ser degenerativa o per sobrecàrrega inflamatòria. La seva alteració és causa de dolor posterior a la columna, conegut com a síndrome facetària.

  Més informació

 • Pròtesi de Disc Cervical
  Pròtesi de Disc Cervical

  Pròtesi de Disc Cervical La cirurgia d’artroplastia cervical (ADR) és la substitució del disc intervertebral cervical afecte per un dispositiu intervertebral que manté les propietats de mobilitat fisiològica d’un disc intervertebral sa.

  Més informació

 • Abordatge retroperitoneal transpsoas (XLIF)
  Abordatge retroperitoneal transpsoas (XLIF)

  Abordatge retroperitoneal transpsoas (XLIF) L’abordatge retroperitoneal transpsoas (XLIF) és una tècnica quirúrgica innovadora que permet realitzar la fusió vertebral lumbar mitjançant un petit abordatge lateral a l’abdomen.

  Més informació

Necessites ajuda? Demana una cita amb nosaltres i estarem encantats d’atendre’t.