Segueix-nos a
Més informació
© 2022 Traumagrup. Tots els drets reservats

Fasciïtis plantar i dolor del taló

És el mateix la fasciïtis plantar i el dolor de «espolón»?

Actualment es coneix que la causa del dolor és la inflamació i degeneració de la fascia a nivell de la inserció de l’ os calcani. El «Espolón» que podem veure en la radiografia té molt poca o cap implicació en el dolor.

Com és el dolor de la fasciïtis plantar?

Típicament es presenta com a dolor al taló especialment amb els primers passos del dia i que millora en escalfar. Durant el dia, si un està assegut una estona, el dolor torna a aparèixer en començar a caminar.

Quin és el tractament?

Inicialment es comença amb antimflamatoris, estiraments i rehabilitació. Després d’ estudiar la morfologia del peu, prescrivim l’ ús de plantilles adaptades en alguns casos. Si passades unes setmanes el dolor persisteix, valorem la necessitat de fer infiltració al voltant de la fascia.

Quan s’ha d’operar?

Les possibilitats d’èxit de Disc-FX són molt bones, amb un 80% de pacients satisfets i només un 6% dels pacients que van millorar van presentar recaiguda. No obstant això, aquest procediment només pot resultar reeixit si se segueixen estrictament les indicacions concretes de l’especialista. Normalment els dolors d’esquena discogènics desapareixen durant les 2 primeres setmanes des de la intervenció Disc-FX.
A més, també és imprescindible l’aplicació d’un tractament posterior de rehabilitació per a poder mantenir el resultat obtingut i suprimir les possibles fallades musculars i febleses de l’esquena que poden fer reaparèixer el problema. Per a això és important introduir hàbits de vida beneficiosos per a l’esquena.

“L’èxit de la tècnica Disc-FX és alt. Fins al 80% dels pacients que són intervinguts presenten millora clínica significativa com per a evitar procediments més agressius”

Necessites ajuda? Demana una cita amb nosaltres i estarem encantats d'atendre't .