Segueix-nos a
Més informació
© 2022 Traumagrup. Tots els drets reservats

Juanetes – Galindons – Hallux Valgus

Existeixen múltiples causes com l’ús de calçat inadequat, història prèvia en la família, el sexe femení, alguns tipus de forma del peu.

Quan comença a deformar-se, hi ha algun mètode per aturar-ho?

No hi ha cap sistema (separadors, plantilles, etc) que científicament demostri que sembli la seva progressió. En la majoria de casos progressarà la deformitat però en cada persona la velocitat serà diferent amb períodes de crisi de dolor i augment ràpid, seguits de temporades amb menys molèsties.

Quan m’he d’operar?

Els motius per sotmetre’s a una cirurgia són dolor a diari que no podem controlar, o si hi ha una deformitat important que dificulta el calçat. Mai operarem per motius estètics.

Com és la cirurgia?

La cirurgia consisteix a restablir la posició adequada dels metatarsians i falanges mitjançant osteotomies (fractures quirúrgiques). Les noves tècniques percutànies han revolucionat la cirurgia disminuint clarament el dolor durant el postoperatori, permetent escurçar l’ingrés a unes hores. Amb la cirurgia percutània aconseguim realitzar els mateixos procediments però a través de ferides inferiors a 1cm. També permet carregar el pes gairebé immediatament amb una sabatilla ortopèdica i una recuperació total que variarà d’1,5-3 mesos en funció dels casos.

Necessites ajuda? Demana una cita amb nosaltres i estarem encantats d'atendre't .