Segueix-nos a
Més informació
© 2022 Traumagrup. Tots els drets reservats

Tractament de les seqüeles de l’Esquinç de Turmell per Artroscòpia

S’ha demostrat que entre el 20-40% de persones que pateixen un esquinç de turmell tindran problemes en el futur de manera crònica. El tractament de l’ esquinç de turmell per artroscòpia és de clara ajuda en aquesta patologia.

Seqüela

La seqüela més freqüent és la inestabilitat i el dolor. Molta gent explica que sempre té la sensació que el turmell li va a fallar, provocant que limitin les seves activitats i abandonant l’esport. En altres casos pot succeir que es produeixi dolor en la part anterior del turmell.

Patologia

Aquesta patologia es pot abordar mitjançant artroscòpia, introduint la càmera de video dins del turmell som capaços de veure en temps real la magnitud del problema. També l’artroscòpia de turmell ens permet reparar els lligaments sense haver de realitzar incisions extra.

Postoperatori

El postoperatori d’ una lesió de lligaments consisteix en càrrega total pràcticament inicial mitjançant una bota tipus Walker per 1 mes. Durant aquestes primeres setmanes el pacient ja comença a mobilitzar el turmell. Passada aquestes 5 setmanes inicia el tractament rehabilitador podent iniciar exercicis amb bicicleta i aigua. L’esport de contacte es demora fins a 3,5-4 mesos post cirurgia.

Necessites ajuda? Demana una cita amb nosaltres i estarem encantats d'atendre't .